a

Qui som

Comissió Promotora

La ILP està impulsada per la Comissió Promotora, formada per 4 persones tal com preveu la legislació.  Totes elles són membres de l’executiva d’Esquerra Republicana del País Valencià.  Te les presentem a continuació. 

Però el que és important en la ILP Tres Voltes Rebel és que la promoguen milers de persones arreu el País Valencià. Només així farem possible que arribe a les Corts i acabe convertint-se en una norma pionera internacionalment. 

Des de la Comissió Promotora volem agrair les entitats que donen suport a la ILP Tres voltes rebel per fer possible que aquesta siga una proposta col·lectiva.  

María
Pérez Company

Sóc una dona jove compromesa amb el feminisme i la natura. M'indigne davant qualsevol injustícia i no puc fer-me a la idea que uns hagen de ser més que uns altres per motius econòmics, de procedència, ideològics o socials. Des de març de 2020 sóc Secretària General d'Esquerra Republicana del País Valencià. Entenc el meu càrrec com una eina per poder treballar al servei de la gent del meu país. A més, vaig decidir entrar en política per fer d'aquest país un territori més sostenible i per tant més verd.

Josep
Barberà i Sorlí

Fa temps que tinc clar que només des del republicanisme podré ajudar a construir el País Valencià de persones lliures i iguals que vull. Sóc molt conscient que l'statu quo m'atorga "privilegis" que les meues companyes de viatge no tenen pel fet de ser dones. Aquesta realitat no m'agrada i em sento obligat a lluitar per canviar-la perquè, com he dit en moltes ocasions, si els homes tinguérem la menstruació, la gratuïtat dels productes per al període estaria legislada des de fa anys. La igualtat ens interpel·la a tots, perquè no hi haurà igualtat sense la implicació de tota la societat valenciana.

Elo
Chamarro Fernández

Sóc feminista radical, si entenem per radical allò que hi ha a l'arrel. Com a dona treballadora del sector dels cítrics no m'espanta la feina i estic disposada a recórrer el País Valencià de dalt a baix per explicar a la gent com és d'imprescindible una ILP com aquesta que acabe amb una desigualtat tan greu amb les dones i que tinga cura del medi ambient. Com a Secretària de la Dona tinc l'honor de representar les dones d'Esquerra Republicana del País Valencià.

Núria
Arnau Fortuny

Republicana, des de fa anys forme part d' ERPV. Sóc autònoma en el sector de les arts gràfiques i considere que les dones treballadores hem de donar suport a la ILP Tres Voltes Rebel perquè és l'instrument més eficaç per a millorar la vida de les dones i fer per un món més just, igualitari i net.

Donen suport

Entitats i col·lectius que donen suport a la ILP Tres Voltes Rebel

This site is registered on wpml.org as a development site.